Με μεγάλο ποσοστό συμμετοχής επέστρεψαν σήμερα στις αίθουσες οι μαθητές των δημοτικών και ειδικών σχολείων καθώς και των νηπιαγωγείων, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπως τονίζει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Γεώργιος Κωνσταντάκος.
«Από τις επισκέψεις που έκανα σε σχολικές μονάδες, διαπίστωσα πως ένας πολύ μικρός αριθμός μαθητών δεν επέστρεψε στις αίθουσες, αν και ακριβή αναλυτικά στοιχεία θα έχουμε τις επόμενες ώρες.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων λειτουργούν 67 δημοτικά σχολεία και 80 νηπιαγωγεία, τα οποία έχουν προσαρμοστεί στις ειδικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Παιδείας», σημειώνει ο κ. Κωνσταντάκος.
πηγή: newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.