Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Άγνωστος «Χ» για την ΕΛ.ΑΣ – Τι αναζητούν οι αρχές

Νewsroom By Νewsroom
3 Min Read

Αντιμέτωποι με έναν άγνωστο γρίφο που αναζητά λύση βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία καθώς έχουν περάσει 30 και πλέον ώρες από την στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης του άνδρα στην Βούλα και οι αρχές δεν γνωρίζουν τα στοιχεία ταυτότητας του θύματος!

Εντύπωση επίσης προκάλεσε στους αστυνομικούς της ασφάλειας που διερευνούν την συγκεκριμένη υπόθεση το γεγονός πως στην πρώτη της κατάθεση, η γυναίκα του δήλωσε “άγνοια” για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της, σημειώνοντας πως “είχαμε έρθει στην Ελλάδα πριν από 2 χρόνια και ο σύζυγός μου εργαζόταν ως σύμβουλος σε μια επιχείρηση”.

Η κατάθεση της γυναίκας αναιρεί τις πληροφορίες που είχαν σε πρώτο στάδιο οι αστυνομικοί που ήθελαν τον άνδρα να είναι έμπορας “τροφίμων και λαδιού”. Παράλληλα η γυναίκα τόνισε πως “δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να ήθελε νεκρός τον άνδρα της”.

Στο “μικροσκόπιο των αστυνομικών ερευνών την ίδια στιγμή, έχει μπει η ταυτοποίηση του άνδρα καθώς στην κατοχή του είχαν βρεθεί δυο ταυτότητες Βελγίου, με την κάθε μία να έχει διαφορετικά στοιχεία.

Στην πρώτη εμφανίζεται να έχει γεννηθεί το 1973, ενώ στην δεύτερη το 1975. Στελέχη της ασφάλειας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος μέσα από το νεκροτομείο, τα οποία στην συνέχεια απέστειλαν στην Europol, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και να διαπιστωθεί αν είχε απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για έκνομες ενέργειες.

Στο μικροσκόπιο παλαιότερη εκτέλεση

Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εξετάζουν εκ νέου, αναζητώντας τυχόν κοινά στοιχεία, την υπόθεση δολοφονίας ενός 56χρονου Βέλγου, στις 16 Ιουνίου του 2017 σε πεζόδρομο στο Νέο Κόσμο. Το θύμα είχε εκτελεστεί με πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί ένας 32χρονος Αλβανός στις 2 Απριλίου του 2019 και όπως προέκυψε, αιτία της δολοφονίας σχετίζονταν με υποθέσεις ναρκωτικών. Μια ακόμη παράμετρος που εξετάζεται από τις αρχές, σε ένα ευρύτερο ερευνητικό πεδίο σχετικά με την εκτέλεση στη Βούλα, είναι ο εντοπισμός 2,5 κιλών “ορφανής” κοκαΐνης που είχε βρεθεί μέσα σε παρατημένο αυτοκίνητο στην Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, είχαν εντοπίσει τα ναρκωτικά προ ημερών, μέσα στο καπό του αυτοκινήτου, που ήταν σκεπασμένο με κουκούλα. Τις επόμενες ώρες, οι αστυνομικοί αναμένεται να λάβουν και άλλη κατάθεση από την σύζυγο του θύματος, ενώ αναμένουν με αυξημένο ενδιαφέρον τα στοιχεία από την Europol.

Πηγή: newpost.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *