Το φετινό MasterChef σχολίασε και η Ασημίνα υποστηρίζοντας πως η Μαρία με τον Μπέλλο, δεν ταιριάζουν καθόλου.
Δύο περσινές παίκτριες του Masterchef, η Ασημίνα και η Άλκηστις μίλησαν για το φετινό ριάλιτι.
H Άλκηστις απάντησε στο ερώτημα αν είναι ζευγάρι η Μάρλεν, ενώ η Ασημίνα υποστήριξε πως η Μαρία και ο Μπέλλος δεν ταιριάζουν.
Η Ασημίνα μίλησε και για την Ντέμη (για την οποία έχει ειπωθεί από την Κατερίνα πως έτρωγε σαλάμια και τυριά τα βράδια) και είπε πως: «Πιστεύω ότι γενικά είναι βίγκαν. Στο μαγαζί που εργάζομαι, όταν έρχεται τρώει βίγκαν φαγητά».
Μάλιστα σχολιάζοντας το ζευγάρι Μαρία Μπέη-Δημήτρης Μπέλλος είπε πως θεωρεί ότι δεν ταιριάζουν καθόλου. «Ο Μπέλλος είναι ήρεμη δύναμη και η Μαρία είναι λίγο πιο τσαχπίνα», ανέφερε.
Για το γεγονός πως ακούστηκε ότι υπάρχει δεύτερο ζευγάρι στον διαγωνισμό μαγειρικής και συγκεκριμένα πως η Μάρλεν έχει έρθει πιο κοντά με τον Σταύρο Βαρθαλίτη μίλησε η Άλκηστις από το MasterChef 3.
Όπως είπε γνωρίζει πολύ καλά την Μάρλεν και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πραγματικά δεν ισχύει. Η κοπέλα έχει και ζωή εκτός παιχνιδιού. Και με τον Βαρθαλίτη; Όχι ότι έχω κάτι με το παιδί, αλλά δεν είναι το γούστο της Μάρλεν», ανέφερε μεταξύ άλλων.
πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.