Ένα θέαμα που μένει για πάντα στην μνήμη όσων το παρακολουθούν. Εάν προκύψει κρίση στην περιοχή του Ειρηνικού, τα αεροσκάφη και οι αεροπόροι της 3ης Πτέρυγας θα είναι μεταξύ των πρώτων ανταποκριτών.
Η συγκεκριμένη επίδειξη, γνωστή με την ονομασία «βάδισμα ελέφαντα» (Elephant Walk), έχει ως στόχο να δείξει την ικανότητα του Σώματος να απογειώσει μεγάλο αριθμό αεροσκαφών, F-22 και άλλων, ανά πάσα στιγμή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.