Τους τρεις έφτασαν οι θάνατοι την Παρασκευή στη χώρα μας από τον κορονοϊό, αφού αργά το βράδυ την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας 69 ετών. Συνολικά, πλέον ανέρχονται σε 151.
Ο άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στη μονάδα εντατικής θεραπείας για τον Covid-19.
Σύμφωνα πληροφορίες, είχε υποκείμενο νόσημα και πιο συγκεκριμένα λεμφωγενή λευχαιμία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.