Ένα άτομο από το τεχνικό επιτελείο ήταν εκείνο που βρέθηκε θετικό στον ιό, όπως έκανε σήμερα γνωστό o ίδιος ο σύλλογος της Σαξονίας, με ανακοίνωσή του, παρότι τα πρώτα τεστ ηταν αρνητικά για όλους!
«Σε στενή συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας, όλοι οι παίκτες, προπονητές και το υπόλοιπο σταφ έχουν τεθεί σε 14ημερη καραντίνα κατ’ οίκον, μέχρι την επόμενη Πέμπτη. Ενώ είμαστε σε στενή επαφή και με τις υγειονομικές Αρχές», ανέφερε μεταξύ άλλων η Άουε.
Η γερμανική ομάδα συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία φέτος.
πηγή: Sport-FM

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.