To ΜasterChef όσο περνούν τα επεισόδια και πλησιάζουμε προς το φινάλε αποδεικνεύει γιατί είναι το απόλυτο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Οι διαγωνιζόμενοι αντί να διασταυρώσουν τα μαχαίρια τους για να αποδείξουν ποιος μαγειρεύει καλύτερα από τον άλλο επιτίθενται φραστικά ο ένας στον άλλο.
Χθες για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Λένη έκανε επίδειξη φραστικής επίθεσης. Αφού πρώτα έπιασε στο στόμα της τον Γιώργο Λασκαρίδη -που επέστρεψε στο ριάλιτι με δεύτερη ευκαιρία – μετά σειρά είχε η δηλωμένη βίγκαν Ντέμη Γεωργίου. Η κομμώτρια του διαγωνισμού αποκάλυψε στις κάμερες ότι η αντίπαλός της σηκώνεται μέσα στην νύχτα και τρώει σαλάμια και τυριά.
«Από τη Ντέμη τι περιμένεις; Κατεβαίνω κάτω στις 3 η ώρα τη νύχτα και τη βρίσκω να τρώει σαλάμια και τυριά. Αλλά εδώ είμαστε βίγκαν. Άμα κάνω και ανοίξω το στόμα μου, θα τους κάψω όλους», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη.
Η Μάρλεν Γρυντάκη απάντησε στην Κατερίνα Λένη λέγοντας πώς δεν είναι καλά ψυχολογικά: «Η Ντέμη δεν ξέρω τι έχει πάθει. Δεν είναι καλά ψυχολογικά τώρα δύο μέρες, μας λέει τα δικά της στο σπίτι. Υπάρχουν διάφορα στο σπίτι, πισώπλατες μαχαιριές, να παίζουν βρόμικα, να σχολιάζουν. Κάτι το οποίο με έριχνε και εμένα όταν ήμουν στην αρχή».
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.