Ο Ολυμπιακός μπορεί να επιθυμεί την παραμονή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο ρόστερ του, αλλά όσο η υπόθεση δεν λήγει εμφανίζονται συνεχώς νέοι… μνηστήρες.
Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφος, Μανού Λονζόν, ο Νορβηγός δεξιός μπακ των “ερυθρόλευκων” έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από την Γαλατάσαράι, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με την ανάρτησή του, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων.
Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ομάρ Ελμπντελαουί με τον Ολυμπιακό λήγει το προσεχές καλοκαίρι και έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, ενώ οι Τούρκοι ήταν από τους πρώτους που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.
Omar Elabdellaoui ( Olympiakos / libre) dispose d’une offre ferme de Galatasaray. Négociations avancées avec le latéral droit, international Norvégien. pic.twitter.com/YdFzj78HVy
— Manu ⭐️⭐️ (@ManuLonjon) April 30, 2020
πηγή: newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.