Ένας οδηγός ταξί υπό την επήρεια μέθης επιτέθηκε με ξύλο (!) σε έναν 49χρονο στο Αγρίνιο.
Στη συνέχεια ο 50χρονος, οδηγώντας το ταξί του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος, τον οποίο, επίσης, εξύβρισε και απείλησε.
Τελικά, τον εκτός ελέγχου ταξιτζή κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου.
Στον έλεγχο αλκοτέστ που έγινε επιβεβαιώθηκε ότι οδηγούσε το ταξί μεθυσμένος.
πηγή: tempo24.news

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.