Λαμία: Μέσω ασυρμάτου ευχήθηκε στους εν υπηρεσία αστυνομικούς ο δήμαρχος Λαμιέων – Ευχές δια ζώσης και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γ.Ν Λαμίας! – ΦΩΤΟ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραισκος προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό και την διοίκηση. Επίσης ευχήθηκε μέσω ασυρμάτου στους αστυνομικούς που βρίσκονται στο δρόμο ανήμερα του Πάσχα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Επισκεφθήκαμε σήμερα το Νοσοκομείο Λαμίας και ανταλλάξαμε ευχές με τον διοικητή, το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό που και αυτή την ημέρα δίνουν τη δική τους μάχη στην πρώτη γραμμή.

Εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων των δημοτών, τους ευχαρίστησα τόσο για το επίπεδο παροχής υπηρεσιών, όσο και για την συνέπειά τους, που μέσα σε αυτή τη υγειονομική κρίση μας έκαναν να νοιώθουμε ασφάλεια, συμβάλλοντας στο να έχουμε μηδενικά κρούσματα στο Δήμο μας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αξίζουν και όλοι όσοι δίνουν τη μεγάλη μάχη σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας μας, υπερβάλλοντας εαυτόν και εκπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το καθήκον τους στην κοινωνία.

Τέλος, δεν ξεχνάμε τους ασθενείς μας που συναντήσαμε σήμερα και ανταλλάξαμε ευχές και που είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους.

Αυτή η δοκιμασία του φετινού Πάσχα ας είναι και η τελευταία που περνάμε με αυτόν τον τρόπο.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά !!!

Ο δήμαρχος Λαμιέων μέσω ασυρμάτου ευχήθηκε και στους εν υπηρεσία αστυνομικούς.

Δείτε σχετική ανάρτηση του Γιώργου Μπρανη

-Σήμερα είχαμε την εξαιρετική τιμή ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, μέσω του κέντρου της Δ.Α. Φθιώτιδας , να εκφράσει τις ευχές του και τις ευχαριστίες του, προς όλους της συναδέλφους που σήμερα αλλά και όλες αυτές τις ημέρες δίνουν τη δική τους μάχη στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα. Τέτοιες ενέργειες τιμούν τον ίδιο και δείχνει την εξαιρετική συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Χριστός Ανέστη , χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και μια ευχή όλοι να είμαστε του χρόνου παρόντες να εορτάσουμε την Ανάσταση του Χριστού, όπως επιτάσσει το έθιμο της χώρας.Σήμερα είχαμε την εξαιρετική τιμή ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, μέσω του κέντρου της Δ.Α. Φθιώτιδας , να εκφράσει τις ευχές του και τις ευχαριστίες του, προς όλους της συναδέλφους που σήμερα αλλά και όλες αυτές τις ημέρες δίνουν τη δική τους μάχη στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα. Τέτοιες ενέργειες τιμούν τον ίδιο και δείχνει την εξαιρετική συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Χριστός Ανέστη , χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και μια ευχή όλοι να είμαστε του χρόνου παρόντες να εορτάσουμε την Ανάσταση του Χριστού, όπως επιτάσσει το έθιμο της χώρας.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *