Η Μπαρτσελόνα έχει να ασχοληθεί με τρομερά προβλήματα αυτό το διάστημα. Ένα είναι τα οικονομικά της που επηρεάζονται σε τεράστιο βαθμό από την πανδημία του Covid-19 και το άλλο είναι ο διοικητικός πόλεμος στα υψηλότερα στρώματα του συλλόγου. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι ακόμα, προφανώς ακόμα πιο σημαντικό και αφορά το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι.
Ο ηγέτης της ομάδας που έχει υπογράψει έως τον Ιούνιο του 2021, έχει μία ρήτρα αποδέσμευσης, την οποία έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει μέσα σε αυτόν τον Απρίλιο ή το Μάιο. Σε τούτο το δίμηνο δηλαδή έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει στον καταλανικό σύλλογο ότι αποχωρεί, εφόσον το θελήσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τέτοια σημάδια, αλλά και μόνο η ύπαρξη μία τέτοιας ρήτρας, τρομάζει τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και όλη την οικογένεια των Μπαλουγκράνα.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.