Στο Τρίο Μπελκάντο μίλησε σήμερα και ο Βαγγέλης Πίτκας, ο οποίος πρωταγωνίστησε τα προηγούμενα χρόνια φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ενώ όπως τόνισε ο ίδιος πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια φορώντας τα «κυανόλευκα».
Ο έμπειρος τερματοφύλακας,ο οποίος τώρα αγωνίζεται στον ΑΣ Ρόδου, σχολίασε πως περνάει τον χρόνο του στην καραντίνα, πως πιστεύει πως θα είναι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον κορωναϊό ενώ αφιέρωσε και μεγάλο μέρος των δηλώσεών του και στην ομάδα της Λαμίας!
Δείτε τη συνέντευξη του:
[ytp_video source=”neq1Gb7oaX8″]

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.