Οι βροχοπτώσεις που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι εγκαταστάσεις του Ηρακλή στη Μίκρα.
Η κακοδαιμονία συνεχίζεται για τον Ηρακλή καθώς οι βροχοπτώσεις που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι εγκαταστάσεις των «κυανόλευκων» στη Μίκρα.
Συγκεκριμένα το υπόγειο των εγκαταστάσεων του Ηρακλή όπου υπάρχουν το γυμναστήριο και το ιατρείο της ομάδας γέμισε με νερά από την βροχή. Οι «κυανόλευκοι» κάνουν την προσπάθεια τους να απομακρύνουν τα νερά, ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα δεν ευνοούν με τις βροχές να συνεχίζονται.
Εφόσον γίνει η απομάκρυνση των υδάτων οι άνθρωποι του Ηρακλή θα καταγράψουν τις ζημίες που προκλήθηκαν από την πλημμύρα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.