Μακρακωμίτες και Σπερχειαδίτες κάνουν πράξη το “Μένουμε Σπίτι”
Κλειστά καταστήματα, άδειες πλατείες, σπανίως κάποιος περαστικός και ελάχιστα αυτοκίνητα, η εικόνα στις δύο πόλεις σήμερα το μεσημεράκι.
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ

Μακρακωμίτες και Σπερχειαδίτες κάνουν πράξη το “Μένουμε Σπίτι”
Κλειστά καταστήματα, άδειες πλατείες, σπανίως κάποιος περαστικός και ελάχιστα αυτοκίνητα, η εικόνα στις δύο πόλεις σήμερα το μεσημεράκι.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.
Ολημερίς το κτίζανε,το βράδυ γκρεμιζόταν……η γνωστή Ελληνική πατεεντα.Ισως θελουμε να γίνουμε και ‘μείς τραγουδι,σαν την Αρτα.Εκτος και αν θελουμε να γίνουμε γνωστοί από το Mational Geografic,μέσω της εκπομπηςMegastructures(Υπερκατασκευές).Λετε να πλακώσουν οι τουριστες στην Σπερχειάδα μας,για να δουν από κοντα την αχανή πλατεία μας…όταν επιτέλους παραδοθεί.Περα από την πλάκα,σαν επαγγελματίας της περιοχης,ειναι ντροπή η εικόνα της καρδιάς της πόλης μας,6 μήνες να βλέπουμε ένα χώρο με σπασμένες πλάκες ,πεταμένα κρασπεδα,κουβάδες στην θέση φρεατίων,και κυρίως έλλειψη μέτρων ασφαλειας.
Να ήταν μονο αυτές οι τριτοκοσμικές εικονες,όπου για 100 ευρώ,πλεγματος κινδυνεύει η σωματική ακεραιοτητα των κατοίκων.Εχουμε από τον Νοεμβριο ένα σύγχρονο γεφύρι της Άρτας.Ενα διαρκές ράβε ξυλωνε,που φυσικά θα πληρώσουμε αρκετά παραπανω.Μπορει πι Κινέζοι να κτισανε ένα γιγάντιο Νοσοκομειο σε 10 μερες,αλλά εμεις εδώ και 5 μηνες δεν ειμαστε ικανοι να τελειώσουμε μια μικρή πλατεια.,βαζοντας και βγάζοντας πλάκες.Τωρα και μα σπάσει κανένας το πόδι του,δεν τρέχει και τίποτα.
Γραψτε κάτι και για την άθλια εικόνα της παρατημένης πλατείας.Δεν βλέπετε στις φωτογραφιες,κράσπεδα των 100 κιλών να εξέχουν στο κενό;Δεν βλεπετε εγκατέλειμενες πλακες και μάλιστα πάνω στην όδευση τυφλών;;;;Δεν βλεπετε φρεάτια ανοικτα,όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει σοβαρό ατυχημα.Δημαρχε, είναι δυνατόν να μην εκτελούνται εδώ και 1 μήνα εργασιες και να μην έχει περιφραχθεί η πλατεία με πλέγμα προστασίας;Δεν υπαρχουν μέτρα ασφαλειας,όπως σε όλα τα Δημόσια έργα;Αν συμβεί κάποιο ατύχημα περιμένετε να ξυπνήσετε;και μα κλαίτε.Ουτε στην Αφρικη δεν γίνονται αυτά.