Σε καραντίνα 11 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, ενώ ιχνηλατούνται πάνω από 40 μωρά και γυναίκες. Συναγερμός και στο hot spot της Ριτσώνας.
Ανησυχία επικρατεί στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα καθώς μια γυναίκα από το hot spot της Ριτσώνας μετέβη εκεί για να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού την περασμένη Πέμπτη. Ο τοκετός πήγε κατ’ ευχήν.
Λίγο αργότερα οι αρχές του νοσοκομείου ειδοποιήθηκαν από το hot spot ότι ο σύζυγος της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως την υπέβαλλαν σε τεστ και βρέθηκε επίσης θετική στον κορονοϊό. Αμέσως η γυναίκα μπήκε σε απομόνωση με το μωρό της.
Όμως, καθώς δεν υπήρχε από πριν η ενημέρωση ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, ήρθε σε επαφή τόσο με το προσωπικό όσο και με άλλα μωρά και μητέρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 10 εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αλεξάνδρα είναι σε καραντίνα και αυτή την ώρα ιχνηλατούνται πάνω από 40 μωρά και γυναίκες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.
newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.