Αυτός ο τύπος μιμείται 23 τραγουδιστές και είναι σα να τους ακούμε [βίντεο]

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Δεν ξέρουμε τι άποψη έχει ο καθένας για τους Αμερικάνους, αλλά νομίζουμε όλοι θα συμφωνήσετε ότι ως προς τη μουσική οι τύποι είναι τεράστιοι. Όχι μόνο στα τραγούδια που βγάζουν. Αλλά και στο ότι πολύ σπάνια θα βρεθεί Αμερικάνος να είναι καραφάλτσος όπως μερικά φιντάνια που έχουμε δει στα δικά μας τάλεντ σόου.

Υπάρχουν όμως αυτοί που έχουν μια καλή φωνή, υπάρχουν αυτοί που έχουν φωνάρα και υπάρχουν και οι σπάνιες περιπτώσεις σαν τον Roomie, που βάζουν κάτω τους πάντες και έχουν καμιά 20αριά τρομερές φωνές. Πώς γίνεται αυτό; Γίνεται και παραγίνεται, μιας και ο Roomie είναι τρομερός στο να μιμείται διάσημους τραγουδιστές.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί διαρκώς από χθες στο Facebook βλέπουμε τον καλλιτέχνη να μιμείτα 23 τραγουδιστές και τουλάχιστον τους 15 από αυτούς τους κάνει ταμάμ, ενώ στους υπόλοιπους προσεγγίζει αρκετά. Ιδίως όταν κάνει τους Bryan Adams, Bon Jovi, Lil Jon, Calvin Harris, Billie Joe των Greenday, Adam Levine και Nick Astley νομίζουμε ότι όντως ακούμε αυτούς.  Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι μπορεί να το κάνει με 52 καλλιτέχνες. Απολαύστε τον.

Πηγή: koolnews.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *