Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ένας Αμερικανός πεζοναύτης της δύναμης του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαγνησίας, από τις 21.00 το βράδυ που μεταφέρθηκε στο “Αχιλλοπούλειο” και θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.
Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr ο νεαρός άνδρας είναι εμπύρετος, ενώ έχει πόνους, αλλά η κατάστασή του περιγράφεται ως καλή. Λήφθηκε αμέσως επίχρισμα και εστάλη για εργαστηριακές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα εκδοθούν σήμερα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.