Ένας νεαρός αγρότης από τον Έβρο τραυματίστηκε κατά την… διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Κομοτηνή, το πρωί της Τετάρτης, ανάμεσα σε αγρότες από την Θράκη και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Ο αγρότης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να το παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ η κατάσταση παραμένει τεταμένη στο κέντρο της Κομοτηνής.
Προηγήθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια με τους αγρότες να πετάνε αβγά και τους άνδρες της Αστυνομίας να απαντούν με την χρήση χημικών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.