Σοβαρό επεισόδιο, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς, εκτυλίχθηκε σήμερα Πέμπτη στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, κρατούμενος αρμενικής καταγωγής, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για βιασμό, άρπαξε ένα ξυράφι και άρχισε να απειλεί σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Αμέσως σήμανε συναγερμός στη διοίκηση της φυλακής, η οποία ειδοποίησε τον επικεφαλής της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών.
Οι ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες μπήκαν στο ψυχιατρείο των φυλακών και με προσεκτικές κινήσεις ακινητοποίησαν και πέρασαν χειροπέδες στον κρατούμενο με το ξυράφι. Το σημαντικό είναι ότι η ακινητοποίησή του έγινε χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.
ethnos

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.