Με στρατιωτικές στολές εμφανίστηκαν στο γήπεδο οι παίκτες της Ρίζεσπορ, για τον αγώνα κόντρα στην Αλάνιασπόρ των τριών Ελλήνων, Μανώλη Σιώπη, Τάσου Μπακασέτα και Γιώργου Τζαβέλλα, οι οποίοι βρέθηκαν πάντως εκτός αποστολής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Τόσο οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές, όσο και οι ξένοι, μαζί με τον προπονητή τους, Ουνάλ Καραμάν, φόρεσαν τις στολές παραλλαγής και τους μπερέδες τους, για την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
Οι εικόνες έγιναν αναμενόμενα viral, με τους Τούρκους να σχολιάζουν ότι πρόκειται για μία κίνηση υπέρ της εθνικής ασφάλειας στην πατρίδα τους.
🇹🇷 Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Teknik Direktör Ünal Karaman ve oyuncular, askeri kamuflaj, parka ve bere eşliğinde seremoniye çıktı ve İstiklal Marşı’na eşlik etti. #SüperLig pic.twitter.com/PDc4ZOe3HF
— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) March 8, 2020
Geçmişten günümüze kadar “önce vatan” diyen takımımızla gurur duyuyoruz. Teşekkürler Çaykur Rizespor… 🇹🇷 pic.twitter.com/7ruB1NBgwO
— no context rize (@nocontextrize) March 8, 2020
Çaykur Rizespor maça kamuflajlar ile çaktı.
Ünal Karaman ve futbolcularına helal olsun.
Allah razi olsun. pic.twitter.com/O9JZ7hKxaI— Kirpi ve Kobra (@kirpivekobra) March 8, 2020

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.