Τα «Φιλαράκια» δεν επιστρέφουν ακριβώς…

Δήμητρα Γιωτίδου By Δήμητρα Γιωτίδου
2 Min Read
Η Μάρτα Κάουφμαν σοκάρεται από τις φήμες για κανονικό reunion που θα επαναφέρει, επί μονίμου βάσεως, τα «Φιλαράκια» στον αέρα. Τι θα γίνει τελικά;

Η είδηση για σπέσιαλ επεισόδιο της αγαπημένης σειράς στο NBC, προκάλεσε αλυσιδωτή αντίδραση ενθουσιασμού από τους φανατικούς που θεώρησαν ότι έτσι θα μπουν οι βάσεις για ένα κανονικό reboot του τηλεοπτικού σόου.

Τελικά, όμως, οι νοσταλγικές τους προσδοκίες διαψεύστηκαν όταν ξεκαθαρίστηκε ότι η επανασύνδεση θα αφορά απλώς, ένα μικρό κομμάτι στον φόρο τιμής για τον σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους. Και μάλιστα χωρίς τον Μάθιου Πέρι, που δεν είχε ποτέ συμφωνηθεί να πάρει μέρος στο ειδικό επεισόδιο.

Η συνδημιουργός του απόλυτου sitcom Μάρτα Κάουφμαν θα είναι επίσης παρούσα στο επετειακό σόου που θα τιμήσει τον βετεράνο σκηνοθέτη, στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά επιμένει ότι αυτό δεν είναι σε καμιά περίπτωση, οιωνός ενός οριστικού reunion.

Σε ό,τι αφορά τον πανικό στο διαδίκτυο, η Κάουφμαν παραδέχεται ότι την εξέπληξε το γεγονός ότι η σειρά δείχνει να ενδιαφέρει ακόμα, τόσο πολύ, το τηλεοπτικό κοινό. «Το νεότερο παιδί μου είναι 16 ετών και εξαιτίας του Netflix, εκείνη και οι φίλες της ανακάλυψαν τώρα τη σειρά και νομίζουν ότι είναι καινούργια», δήλωσε.

Στην ερώτηση από το Variety, για το αν πρόκειται ποτέ να υπάρξει ένα reboot για τα «Φιλαράκια» -που φαίνεται ότι «καίει» περισσότερο τους οπαδούς- ,με το ίδιο καστ, η Κάουφμαν φαίνεται κατηγορηματικά αρνητική. Δηλώνει ότι δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει σε περιοχές και φάσεις της ζωής της που έχουν εξερευνηθεί, με τον καλύτερο τρόπο, στο παρελθόν.

Τώρα η Κάουφμαν ατενίζει το μέλλον, τις νέες προοπτικές, κι αυτό την ενθουσιάζει. Σεβόμαστε την επιλογή της, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι μας πικραίνει κάπως, άθελά της. Η πιθανότητα να επανασυνδεθούν κάποτε τα «Φιλαράκια», όποτε κι αν θα συνέβαινε αυτό, ήταν μια ελπίδα με την οποία θέλαμε να ζούμε.

 

ΠΗΓΗ

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *