Ο χιονιάς έφτασε και στη Φθιώτιδα-Τα σχολεία έκλεισαν σε Δομοκό και Πελασγία…

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο χιονιάς έφτασε και στη Φθιώτιδα. Τα σχολεία έκλεισαν σε Δομοκό και Πελασγία, ενώ ασθενή χιονόπτωση έχουμε από το πρωί και μέσα στη Λαμία.Το στοίχημα όμως είναι να μείνει ανοιχτή η εθνική οδός, όπου σε κάποια σημεία τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Τα σημεία που επικεντρώνουν την προσοχή, είναι στο κομμάτι από Αχλάδι μέχρι Αγίους Θεοδώρους, καθώς επίσης και στην περιοχή του Μαρτίνου και της Μαλεσίνας.Οι αλατιέρες και τα μηχανήματα έχουν πιάσει δουλειά και η κυκλοφορία μεχρι στιγμής διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία προς Δομοκό και προς Μπράλο, όπου επίσης χιονίζει, ενώ περισσότερο χιόνι έχει πέσει στο δρόμο προς Καρπένησι, όπου χρειάζονται αλυσίδες στο δύσκολο κομμάτι από τον Τυμφρηστό μεχρι τη σήραγγα (58ο – 64ο χλμ) Λαμίας – Καρπενησίου.

Το μόνο τροχαιο που έχει αναφερθεί μεχρι στιγμής είναι στο δρόμο Λαμίας – Άμφισσας, στο ύψος του “51”, όπου συγκρούστηκαν δυο νταλίκες και φερεται ότι έχει τραυματιστεί ο ένας οδηγός.
Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων τις τελευταίες ώρες. Ήδη από νωρίς το πρωί εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες έχουν κάνει παρεμβάσεις στην Υπάτη, στο Καλαμάκι, στη Δίβρη, στην Παύλιανη, στο Ελευθεροχώρι και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη. Από σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα παραμείνει ανοικτή η θερμαινόμενη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος). Εξάλλου, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου θα λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες στη τηλεφωνική γραμμή του Γραφείου Κίνησης του Δήμου Λαμιέων, 22310 22202.

 

Λίλιαν Χαχοπούλου

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *