Τη μια μετά την άλλη ερεύνησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τις δύο κατοικίες που διατηρεί στη Ρόδο ένας νεαρός Έλληνας, καθώς είχαν ενημερωθεί ότι είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα «σκληρών» ναρκωτικών που σκόπευε να διαθέσει προς πώληση σε χρήστες του νησιού.
Αρχικά, ο 28χρονος ύποπτος ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε έλεγχο, αλλά τα ευρήματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι αστυνομικοί. Οι πληροφορίες τους, όμως, επιβεβαιώθηκαν όταν ερεύνησαν τα σπίτια του, όπου ανακάλυψαν ποσότητες ηρωίνης βάρους ενός κιλού και 97 γραμμαρίων και κατέσχεσαν επιπλέον μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.
Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για την διανομή των ναρκωτικών, καθώς και μετρητά ύψους 2.895 ευρώ, που αποτελούσαν τα παράνομα έσοδά του. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.