Όπως αναφέρει το flashnews.gr, οι συγκεντρωμένοι κατέβασαν μέχρι και… φέρετρο στην κινητοποίηση, μια συμβολική κίνηση για το «θάνατο» της κοινωνικής ασφάλισης και την «κηδεία» που γίνεται με το παρόν νομοσχέδιο.
Μάλιστα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, οι τέσσερις «νεκροθάφτες» που σήκωναν στους ώμους τους το φέρετρο, φορούσαν μάσκες με τα πρόσωπα και ταμπέλες με τα ονόματα του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, του πρώην υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου, του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα και του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.