Η σκυλίτσα, η οποία ήταν απίστευτα φιλική, μεταφέρθηκε με το περιπολικό στον κτηνίατρο, σε κατάσταση σοκ και με μια τρύπα στα πλευρά.
Άλλο ένα φριχτό περιστατικό συνέβη σε βάρος ενός απροστάτευτου αδέσποτου σκύλου.
Το συμβάν έλαβε χώρα στο Σχηματάρι Βοιωτίας, με θύμα τη Λίζα, μια γνωστή αδέσποτη σκυλίτσα της περιοχής, που έχει εμβολιαστεί, στειρωθεί και τσιπαριστεί με το πρόγραμμα του Δήμου Τανάγρας.

Η Λίζα καθόταν, όταν ένας άντρας την πλησίασε με το αυτοκίνητό του και την πυροβόλησε στα δύο μέτρα. Ευτυχώς υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.
Η σκυλίτσα, η οποία ήταν απίστευτα φιλική και συνόδευε τα παιδιά του Γυμνασίου καθημερινά στο σχολείο τους, μεταφέρθηκε με το περιπολικό στον κτηνίατρο, σε κατάσταση σοκ και με μια τρύπα στα πλευρά. Έγιναν ακτινογραφίες και της χορηγήθηκαν ισχυρά παυσίπονα.
Η κατάστασή της είναι κρίσιμη καθώς ακόμα δεν ξέρουν αν πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο για αφαίρεση του βλήματος.
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.