Κουμουτσάκος: Η Ελλάδα έτοιμη για το μεταναστευτικό μέχρι την Άνοιξη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τους πρώτους μήνες της Άνοιξης η Ελλάδα θα είναι πλήρως θωρακισμένη για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό -προσφυγικό ζήτημα δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.

-Advertisement-
fitcare

Τόνισε ότι είναι θέμα εβδομάδων οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα κλειστά κέντρα στα νησιά και πρόσθεσε ότι έχουν εντοπιστεί οι τοποθεσίες που θα γίνουν.

Εξήγησε ότι θα υπάρχει κλειστός χώρος για όσους δεν έχουν προσφυγικό προφίλ και έχουν προβατική συμπεριφορά.

Ανέφερε παράλληλα ότι η χώρα πρέπει να έχει σαφή εικόνα για το ποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις παράγουν έργο και ποιες όχι.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Συμπλήρωσε ότι η τοποθέτηση πλωτών φραγμάτων εξετάζεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης ασφάλειας των συνόρων.

Πρόσθεσε ότι έργο θα δοκιμαστεί, θα είναι πιλοτικό και όχι οριστικό.

Πηγή: skai.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *