Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στη λήξη του αγώνα, κάποια άτομα που βρίσκονταν μεταξύ των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου υβρίζοντας και απειλώντας τον διαιτητή και τους βοηθούς ενώ παράλληλα γρονθοκόπησαν τον διαιτητή προκαλώντας του σωματικές βλάβες.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Αιτωλικού σχηματίσθηκε δικογραφία για αθλητική βία σε βάρος αγνώστων ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Πηγή: agrinionews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.