Μια γυναίκα ηλικίας 64 χρόνων άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στις 9 το πρωί, λίγο πριν από την αερογέφυρα του Κορδελιού στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο, σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.