Aπόντες από την δίκη οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης
Τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης απουσιάζουν από την σημερινή συνεδρίαση! Οι δύο εκ των μαρτύρων για διαφορετικούς λόγους δεν έδωσαν το παρών στην Ευελπίδων.
Ο Γιάννης Αλαφούζος (ο οποίος ήταν και νούμερο 1 στην λίστα των μαρτύρων) ενημέρωσε πως επιστρέφει σήμερα Πέμπτη (30/01) από επαγγελματικό του ταξίδι στο εξωτερικό και θα δώσει κανονικά το παρών όποτε του ζητηθεί.
Από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε γνωστό ότι για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούσε να παραστεί αλλά θα βρίσκεται κανονικά στις άλλες συνεδριάσεις.
πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.