Την τηλεοπτική του επιστροφή ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος σύμφωνα με τη Real Life στα μέσα του Φεβρουαρίου και μέσω της συχνότητας του Star θα κάνει πρεμιέρα με ένα ιδιαίτερο τηλεπαιχνίδι.
«Επιστρέφει στην τηλεόραση για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο τηλεπαιχνίδι. Έπειτα από μήνες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του Star. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στην ζώνη του lead-in, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Οι τελικές υπογραφές αναμένεται να μπουν σύντομα, με στόχο ο Μάρκος Σεφερλής να είναι στον αέρα του Star στα μέσα Φεβρουαρίου» αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.