Μπαράζ εμπρησμών στην Αττική: Έκαψαν οχήματα και ΑΤΜ (pics)

Νewsroom By Νewsroom
2 Min Read

Όλα ξεκίνησαν 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου & Γρ. Αυξεντίου στον Ταύρο.

Επί τόπου έσπευσαν 7 πυροσβέστες και 2 οχήματα, ωστόσο, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοσχερώς και άλλα δύο είχαν υποστεί υλικές ζημιές.

Κατά την προανάκριση προέκυψαν ενδείξεις εμπρησμού, ενώ στις έρευνες ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ν/Α Αττικής.

Σχεδόν δύο ώρες αργότερα, στις 02:13 τα ξημερώματα της Τρίτης, άγνωστοι παρεισφρήσανε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης κτηρίου του ΟΤΕ, επί της οδού Τριπόλεως στο Ελληνικό.

Εκεί ήταν σταθμευμένα 5-6 φορτηγάκια του Οργανισμού. Οι άγνωστοι δράστες με εύφλεκτο υλικό και αναμμένα στουπιά προκάλεσαν εμπρησμό σε 4 από τα φορτηγάκια που βρίσκονταν εκεί, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Επί τόπου έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Την ίδια περίπου ώρα στο στόχαστρο αγνώστων δραστών βρέθηκε ΑΤΜ τράπεζας, επί της οδού Μητροπέτροβα 27 στο Πολύγωνο.

Οι άγνωστοι αφού έσπασαν με μία μεγάλη πέτρα –βρέθηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς- την οθόνη του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών, στη συνέχει προκάλεσαν εμπρησμό με αποτέλεσμα το ΑΤΜ να καταστραφεί ολοσχερώς.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Τέλος, στις 05:20 τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι προκάλεσαν εμπρησμό σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρίσκονταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Γεωργίου Καφαντάρη και Ηρώων Πολυτεχνείου, στο δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

πηγή: reader.gr

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *