Οτι ο Sin Boy τα έχει τα θεματάκια του, αυτό είναι γνωστό… Το έχουμε καταλάβει μετά από εκείνο το ρεσιτάλ με τα ποσταρίσματα κατά πάντων που είχε κάνει στο Instagram.
Η συνέντευξή του με την Rina ήταν ένα διάλειμμα από τον παραλογισμό των τελευταίων μηνών, καθώς το τελευταίο του μήνυμα έδειξε πως επέστρεψε στα… γνωστά.
Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς βλέποντας αυτό που ανέβασε…
Τι ήταν; Ένα γράμμα στο Μάικλ Τζάκσον, με το οποίο ζητούσε από τον «Βασιλιά της Pop» να εμφανιστεί για μία τελευταία φορά και να του μάθει το moonwalk.
Αναλυτικά η επιστολή του, ανέφερε…
«Αγαπητέ Μαίκλ Τζάκσον, αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου έδειξες τον σωστό δρόμο στο πνευματικό μου ταξίδι και που μου έδωσες χαρά στις συννεφιασμένες μέρες μου.
Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα μπορούσε να με καταλάβει καλύτερα από εσένα και να σου ζητήσω μια τελευταία χάρη. Μπορείς σε παρακαλώ να εμφανιστείς και να μου διδάξεις το moon walk;».
Το ερώτημα πλέον είναι σε ποια διεύθυνση θα στείλει το γράμμα αυτό και αν θα λάβει απάντηση…


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.