Ήττα με κάτω τα χέρια για Bucks

Δήμητρα Γιωτίδου
3 Min Read

Milwaukee και Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν σε κακή βραδιά στη Νέα Υόρκη, γνωρίζοντας την ήττα με 100-88 από τους Knicks.

Ένα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω. Αυτό το έργο ζουν από το ξεκίνημα της σεζόν οι Bucks και το… σενάριο δεν άλλαξε ούτε αυτή τη φορά. Δύο ημέρες μετά την σπουδαία νίκη επί των Mavericks, το Milwaukee εμφανίστηκε αγνώριστο στη Νέα Υόρκη, δεν προέβαλλε ουσιαστικά καμία αντίσταση στους Knicks και έχασε με 100-88, με το τελικό σκορ να το κολακεύει, αφού ήταν οι παγκίτες της ομάδας που μάζεψαν την διαφορά στο τέλος, όταν είχαν όλα κριθεί.

 

Όλα αυτά βέβαια ελάχιστα ενδιαφέρουν τους Knicks, που σημείωσαν την 4η νίκη τους στα 5 τελευταία παιχνίδια τους, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε άνοδο, με τη μοναδική τους ήττα σε αυτό το διάστημα να έχει έρθει από τους – αήττητους στην έδρα τους – Spurs στο San Antonio και μάλιστα με έναν πόντο διαφορά! Κάπως έτσι, το ρεκόρ των Νεοϋορκέζων είναι πλέον 19-20, με την παρέα του Carmelo Anthony να μπαίνει ξανά δειλά-δειλά στην κουβέντα για μία θέση στα πλέι-οφ.

 

Στα ρηχά ο Γιάννης

 

Επηρεασμένος από την άσχημη εικόνα των Bucks ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι απέτυχε να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων, μένοντας στους 8 πόντους με 3/9 σουτ, 2/4 βολές, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής. Όχι βέβαια πως το Milwaukee είχε και πολλούς διακριθέντες, αφού με εξαίρεση τον Greg Monroe (28 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Khris Middleton (20 πόντοι) οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας βρέθηκαν σε κακό βράδυ.

 

Για τους Knicks, o Carmelo Anthony βρέθηκε σε σπουδαία βραδιά, σταματώντας στους 24 πόντους με 10/16 σουτ, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Kristaps Porzingis να προσθέτει 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 κοψίματα και τους Robin Lopez και Lance Thomas από 13 πόντους.

 

Ντέρμπι για… ένα δωδεκάλεπτο

 

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πηγαίνοντας πόντο-πόντο στην πρώτη περίοδο, με το φινάλε του πρώτου δωδεκάλεπτου να τις βρίσκει ισόπαλες. Στην δεύτερη περίοδο, ωστόσο, οι Knicks άρχισαν σταδιακά να χτίζουν μία διαφορά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 51-41. Και τα πράγματα θα γινόντουσαν πολύ καλύτερα για αυτούς στην συνέχεια.

 

Το τρίτο δωδεκάλεπτο βρήκε τους Νεοϋορκέζους να χτίζουν πάνω σε αυτή την διαφορά των 10 πόντων, παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Αποτέλεσμα; Η διαφορά να εκτοξευτεί στους 22 πόντους (82-60), με το παιχνίδι να γίνεται… τυπική διαδικασία στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο το μόνο που έκαναν οι Bucks ήταν να μειώσουν την έκταση της ήττας τους.

 

Δείτε εδώ το boxscore με τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης.

 

 

πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *