Τους απέρριψε η Λαμία…

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Εδώ και λίγες ημέρες, το πάρτι με τα μεταγραφικά σενάρια στον ΠΑΣ Λαμία έχει ξεκινήσει!  Τώρα, όπως φυσιολογικό αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας και κατά κύριο λόγο παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα. Δύο από αυτούς είναι ο Φάουστο Ρόσι και ο Νίκος Βέργος.

Λάμπρος Αρναούτογλου/lamiasports

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε θέσεις που αναζητεί λύση η Λαμία αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!

Από τη μία ο Ρόσι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Λαμίας σε καμία περίπτωση γιατί απλούστατα και όπως είχατε διαβάσει και ακούσει μέσω του «LS» και του «Τριο Μπελκάντο», στην συγκεκριμένη θέση ο ΠΑΣ έχει κλείσει ποδοσφαιριστή και αυτός είναι ο Ιμπραχίμα Νιάσε!

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστεί το θέμα με τη visa του Σενεγαλέζου, προκειμένου να έρθει στη χώρα μας και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Από την άλλη, ο Βέργος είναι η περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν έχει τίποτα από τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο ΠΑΣ Λαμία. Ο Μάντζιος, θα ήθελε έναν ποδοσφαιριστή που έχει τα στοιχεία του Ροτζέριο Τουράμ, να είναι μέσα στο σκοράρισμα, γεμίζοντας την περιοχή! Παίκτη με χαρακτηριστικά Βέργου η Λαμία διαθέτει και μάλιστα με μεγαλύτερη εμπειρία από τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και αυτός είναι ο Τάσος Καραμάνος!

Όπως καταλαβαίνετε η «κυανόλευκη» ομάδα θα κινηθεί για σέντερ φορ… αλλά με τα χαρακτηριστικά του Τουράμ!

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *