Πρώην μεγάλο άσο του ΠΑΟΚ «χτυπάει» ο Μαρινάκης

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Παρουσιάζεται ως φήμη, μόνο τέτοια δεν είναι όμως. Εχει βουίξει ο τόπος σε Πορτογαλία και Αγγλία το τελευταίο διήμερο πως η Νότιγχαμ Φόρεστ κυνηγάει να αποκτήσει τον Σέρζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο! Ναι, τον Πορτογάλο μέσο, ο οποίος τέτοια εποχή πέρυσι έχοντας πέσει στη δυσμένεια του Σέρτζιο Κονσεϊσάο παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ από τους «δράκους».

Οι πρωταθλητές προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να τον κρατήσουν στην Τούμπα, ξεπερνώντας τη ρήτρα αγοράς που είχε τεθεί, ύψους 12 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν τα καταφέραν κυρίως γιατί ο Ολιβέιρα, το καλοκαίρι οπότε και οι δευτεραθλητές Πορτογαλίας είχαν σοβαρή λειψανδρία στο κέντρο τους, κρίθηκε υπεραπαραίτητος προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια τους να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτοτε όμως, το ρόστερ της Πόρτο ενισχύθηκε και ο Ολιβέιρα επέστρεψε και πάλι σε… διακοσμητικό ρόλο. Είναι χαρακτηριστικό πως ως τώρα ο 28χρονος μέσος έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος (το ένα βασικός, στην πρεμιέρα της σεζόν τον περασμένο Αύγουστο), αυξάνοντας τον χρόνο συμμετοχής του κυρίως μέσω του πορτογαλικού Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ. Το καλοκαίρι, έτσι κι αλλιώς, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θεωρείται δεδομένο με τα ως τώρα ισχύοντα πως δεν πρόκειται να του προταθεί επέκταση, με την Πόρτο μάλιστα – σύμφωνα με τα εκεί media – να εξετάζει σοβαρότατα πλέον την πώληση του.

Και κάπου εδώ κολλάει και η Φόρεστ, η οποία – όπως  και ο Ολυμπιακός άλλωστε… – ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή ακριβώς στο στιλ του Ολιβέιρα, με τους «κόκκινους» να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Πόρτο προκειμένου να βρουν ένα επωφελές και εφικτό deal για να πάρουν τον Πορτογάλο μέσο στο «Σίτι Γκράουντ». Εύλογα, αν κάτι τέτοιο καταστεί δυνατό οι συνειρμοί είναι προφανείς, ειδικά αν η όλη προσπάθεια της Φόρεστ καταλήξει σε αγορά (ή σε δανεισμό με option αγοράς, που φαίνεται τη δεδομένη στιγμή να είναι και το επικρατέστερο σενάριο) του Ολιβέιρα.

sportdog

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *