Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση διαιτητών – Super League

1 Min Read

Πριν εκπνεύσει η χρονιά που διανύουμε θα ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με το θέμα της αποχής των διαιτητών.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Μετά το Δ.Σ. της Super League, όπου έγινε ξεκάθαρη η πρόθεση να διεξαχθεί κανονικά η 17η αγωνιστική, αποφασίστηκε η σύσταση αντιπροσωπείας που θα ζητούσε συνάντηση με αντίστοιχη της άλλης πλευράς.

Αυτή η συνάντηση λοιπόν θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΕΠΟ, με τους Μηνά Λυσάνδρου, Γιώργο Μποροβήλο και Ηλία Πουρσανίδη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι με στελέχη της ΚΕΔ και εκπροσώπους των διαιτητών.

Εκεί θα συζητηθεί το αν και πώς μπορούν να ξεπεραστούν τα θέματα εξαιτίας των οποίων οι τελευταίοι έχουν δηλώσει κώλυμα και κατά συνέπεια αν θα γίνουν τα παιχνίδια του προσεχούς Σ/Κ.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

πηγή: Sport-FM

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *