Ένα διαφορετικό στολισμένο δέντρο δίπλα στη… θάλασσα θα μπορέσουν να δουν φέτος όλοι όσοι θα βρεθούν Νέα Στύρα στην Εύβοια.

Για πρώτη φορά στα Νέα Στύρα, τον παραλιακό οικισμό του δήμου Καρύστου στη Εύβοια, στολίστηκε ένα τόσο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το δέντρο τοποθετήθηκε σε σημείο δίπλα στη θάλασσα στολισμένο από δίχτυα στην βάση του και οι χριστουγεννιάτικες μπάλες αντικαταστάθηκαν από κοχύλια.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.