Η καριέρα του σε θέατρο και τηλεόραση μετράει πολλά χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Βαλτινό για τον οποίο μάλλον λίγοι γνωρίζουν ότι «έχτισε» τη μεγάλη αυτή καριέρα χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.
Το «Βαλτινός» δεν είναι το πραγματικό του επίθετο και ο ηθοποιός, όπως και πολλοί καλλιτέχνες, χρειάστηκε να το αλλάξει στο ξεκίνημα της καριέρας του. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, το πραγματικό του επίθετο είναι «Ιωακειμίδης».
Το «Βαλτινός» το δανείστηκε από έναν θείο του, από τον οποίο πήρε και το βαφτιστικό του όνομα, Γρηγόρης, μιας και εκείνος δεν είχε εγγόνια και οι γονείς του ήθελαν να τον τιμήσουν.
Όσο για το λόγο που άλλαξε το επίθετό του; Όπως είχε εξηγήσει, υπήρχε και άλλος ηθοποιός με το «Ιωακειμίδης» και τότε στο ξεκίνημά του, τον συμβούλευσαν να το αλλάξει. Όπως και έκανε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.