Με ανάρτηση στα social media η ΑΕΚ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση της γνωστής οπαδού της “Ένωσης” Μυρτούς, ώστε η άτυχη κοπέλα, που είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, να βρει το κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης στο εξωτερικό.
Tο κάλεσμα της ΑΕΚ για τη Μυρτώ
“Η αγαπημένη μας Μυρτώ, το κορίτσι που εδώ και 7 χρόνια δίνει συνεχώς μάχες και τις κερδίζει, έχει ανάγκη από την έμπρακτη στήριξη όλων μας για να βρει στο εξωτερικό το κατάλληλο πρόγραμμα αποκατάστασης.
Τα Χριστούγεννα έρχονται και η μικρή ηρωίδα, που υπέφερε τόσο, χρειάζεται την έμπρακτη βοήθειά μας!
Θέτουμε ως πρώτο στόχο το ποσό των 20.000 € προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την αποκατάστασή της.
Όλοι μαζί δίπλα στη Μυρτώ!
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
Τα χρήματα θα μπουν απευθείας σε λογαριασμό της οικογένειας της Μυρτούς, χωρίς ενδιάμεσους, όταν συμπληρωθεί το ποσό στην πλατφόρμα GoGetFunding. Μπαίνουμε σε αυτό το link για τη μικρή αλλά πολύτιμη συνεισφορά μας”.
newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.