Ανανέωσε με τη Μακάμπι μέχρι το 2023 ο Σφαιρόπουλος

Lamianow.gr
1 Min Read

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μέχρι το 2023 ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα κόουτς έγινε παρουσία του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Ισραήλ, Σιμόν Μιζράχι, του γενικού διευθυντή της, Νίκολα Βούιτσιτς και του 28χρονου πόιντ γκαρντ του συλλόγου, Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ο Σφαιρόπουλος βούρκωσε κατά την ανακοίνωση της παραμονής του μέχρι το 2023 στην «ομάδα του λαού», αναφέροντας: «Είναι μεγάλη τιμή που συνεχίζω να είμαι προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι μία ιστορική ομάδα και χαίρομαι που για τα επόμενα τρία χρόνια θα κάθομαι στον πάγκο της. Είναι μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου».

Ο Έλληνας κόουτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι στις 18 Νοεμβρίου 2018, αντικαθιστώντας στον πάγκο της τον Σπάχια.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ο Σφαιρόπουλος θα γίνει (το νέο του συμβόλαιο θα ξεκινήσει πριν από την έναρξη της σεζόν 2020/21) ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sport5, Ρόι Κοέν, θα λαμβάνει ετησίως ένα ποσό που θα φτάνει τις 750.000 δολάρια ετησίως.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *