Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» για την αστυνομία, χωρίς όμως να παίρνει ξεκάθαρη θέση αν θα πρέπει η βουλευτής να ανακαλέσει.
Αρχικά, ο κ. Μπαλάφας είπε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο ε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».
Ο βουλευτής ανέφερε αστείες δικαιολογίες, γνωστοποιώντας μάλιστα ένα άλλο σύνθημα «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Το σχόλιο κύκλων της ΝΔ
Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη», ήταν το σχόλιο κύκλων της ΝΔ, μετά τις δηλώσεις του βουλευτή
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.