Πυρπόλησαν αυτοκίνητα στην εταιρεία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε σε εταιρεία αυτοκινήτων συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστου Πανόπουλου με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς τέσσερα αυτοκίνητα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Δίκη», η εμπρηστική ενέργεια έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/12) στην εταιρεία ΒΙΑΜΑΡ, όπου βρίσκεται στη συμβολή της Ιεράς Οδού και της Αγίας Άννης στην Αθήνα.

Η κρατική Ασφάλεια που έχει αναλάβει την υπόθεση και διενεργεί προανάκριση, εκτιμά ότι πρόκειται για εμπρησμό, ενώ ήδη εξετάζονται τα βίντεο από το κύκλωμα ασφαλείας της εταιρείας αλλά και γειτονικών επιχειρήσεων προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη των δραστών.

Πηγή: dikisports

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *