Μόνος και πάλι ο Ντι Κάπριο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι και πάλι μόνος. Ο 41χρονος ηθοποιός απ’ ότι φαίνεται… χώρισε και από την τελευταία του σχέση με το μοντέλο και ηθοποιό Κέλι Ρόρμπαχ.

-Advertisement-
fitcare

Οι δύο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά λόγω του φορτωμένου προγράμματος τους φαίνεται ότι και αυτή η σχέση του ηθοποιού έλαβε άδοξο τέλος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το περιοδικό People οι δύο τους αν και έχουν χωρίσει εδώ και κάποιους μήνες παραμένουν φίλοι.

«Και οι δύο είναι τόσο απασχολημένοι, ο ηθοποιός μόλις έχει ολοκληρώσει μία μεγάλη και δύσκολη ταινία, ενώ η κοπέλα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ μόντελ του κόσμου. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο για τον χωρισμό», επισημαίνει η πηγή στο περιοδικό.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

 

tromaktiko

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *