Στα Πατήσια, κοντά στην Αγία Βαρβάρα και στην οδό Αγίας Λαύρας γινόταν πανηγύρι επ’ ευκαιρία της γιορτής του Ναού. Εκεί λοιπόν ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής, έβαλε φωτιά και έκαψε την ελληνική σημαία, σύμφωνα με δημοσίευμα του vima.gr
Παρευρισκόμενοι στο χώρο αντικρίζοντας το περιστατικό κάλεσαν την Αμεση Δράση που δεν άργησε να έρθει, καθώς ήταν σχετικά κοντά. Εντόπισαν τον δράστη και μεγάλη έκπληξη διαπίστωσαν ότι ήταν συνάδελφός τους…
Ο 43χρονος που έκαψε τη σημαία, παραδέχθηκε την πράξη του. Ωστόσο ψάχνοντας να βρει ελαφρυντικά είπε, πως δεν ήταν σε νηφάλια κατάσταση και παράλληλα έκανε επίκληση προσωπικών προβλημάτων που κανείς δεν καταλαβαίνει τι σχέση μπορεί να έχουν με κάψιμο σημαίας.
Μία ακόμα δικαιολογία του ήταν ότι προχώρησε στην πράξη αυτή, λόγω και της αντιπάθειάς του σε ακροδεξιούς, που επίσης δεν δείχνει να έχει την παραμικρή λογική βάση.
Η κατάληξη βέβαια ήταν να οδηγηθεί στο αυτόφωρο για «προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας».
gazzetta

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.