Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο με τον Ράφα Μπενίτεθ και στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα κάθεται πλέον ο Ζιντενίν Ζιντάν.
Είναι οριστικό πια. Ο Μπενίτεθ αποτελεί παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που ανακοίνωσε ο Φλορεντίνο Πέρερ σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.
Οι Μαδριλένοι έδωσαν το χρίσμα και επίσημα στον Ζιντεντίν Ζιντάν που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία με βοηθό τον Σαντιάγκο Σολάρι.
Η παρουσίαση του Γάλλου που καλείται να δώσει κάτι από τη λάμψη του παρελθόντος όταν έκανε όργια στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της Ρεάλ, θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.