Λαμία: ΣΟΚ και Θρήνος για τον αδικοχαμένο Νίκο, πατέρα τεσσάρων παιδιών! (Video)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας με τον αδόκητο χαμό ενός 37χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών. Ο Νίκος Μπαρμπέρης, επαγγελματίας αυτοκινητιστής έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο της Λαμίας μετά από μετωπική σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητο του με έτερο όχημα στον παράδρομο του Σερδάρη.

Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν η γυναίκα του και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του, τα δύο μεγαλύτερα, τα οποία έχουν διαφύγει τον κίνδυνο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Έχουν σπασίσματα στα πόδια όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες και μεταφέρθηκαν στο Αγλαϊα Κυριακού χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο. Σε σοβαροτερη κατάσταση είναι η γυναίκα του αδικοχαμένου 37χρονου η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Νίκος Μπαρμπέρης ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Όλοι οι συνάδελφοι του είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό νέο.

Το Lamianow επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, Δημήτρη Παπαναγιώτου, ο οποίος ήταν πραγματικά συντετριμένος.

“Χάσαμε το καλύτερο παδί. Τον καλύτερο συνάδελφο. Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν το λέω επειδή είμαι φορτισμένος συγκινησιακά. Ήταν όντως το καλύτερο παιδί. Ένας Άγιος. Εξαιρετικό παιδί, άριστος επαγγελματίας και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Θεός να βοηθήσει την μητέρα που νοσηλεύεται. Είμαι πραγματικά συντετριμμένος. Δεν έχω λόγια. Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Έχουμε άπαντες συγκλονιστεί.”

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς τον αποχαιρετούν και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που εξασφάλισε το Star Kεντρικής Ελλάδος από την σφοδρή σύγκρουση

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *