Θρήνος στο εμπορικό ναυτικό με τον χαμό Έλληνα πλοιάρχου μετά από φωτιά σε, υπό ελληνική σημαία, πλοίο στα ανοικτά της Βραζιλίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο υπό ελληνική σημαία Φ/Γ “ORE SUDBURY” Ν.Π. 10723, στη θαλάσσια περιοχή Γκουάιμπα της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο πλοίαρχος 40 ετών.
Στο πλοίο επέβαιναν είκοσι επτά μέλη πληρώματος, εκ των οποίων, εννέα Έλληνες. Η πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε κοντά στις καμπίνες και στο εστιατόριο στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου, σβήστηκη από το πλήρωμα αλλά δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 40χρονος Έλληνας Πλοίαρχος.
Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός άλλου μέλους πληρώματος, δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές Αρχές.
newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.