Περιστατικό με χαρακτηριστικά «Έσεξ» προέκυψε στην Ιρλανδία, καθώς 16 άνθρωποι εντοπίστηκαν μέσα σε σφραγισμένο κοντέινερ, σε ένα φέρι, που είχε ξεκινήσει από τη Γαλλία με κατεύθυνση τη βρετανική χώρα.
Η είδηση έγινε γνωστή από τη σουηδική ναυτιλιακή εταιρεία Stena Line, στην οποία ανήκει το πλοίο, ενώ και οι 16 άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους κι έχουν μεταφερθεί στα σαλόνια των επιβατών.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον εκπρόσωπο της εταιρείας, οι άνθρωποι αυτοί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας στο πλοίο, που είχε ξεκινήσει από το Χερβούργο της Γαλλίας με κατεύθυνση το Ροσλέαρ της Ιρλανδίας.
Το φέρι αναμένεται να φτάσει στην Ιρλανδία σήμερα το απόγευμα και οι μεταναστευτικές αρχές της χώρας βρίσκονται σε επιφυλακή για την υποδοχή των 16 ανθρώπων. Με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει, και οι 16 είναι άνδρες, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, ενώ πιστεύεται ότι κατάγονται από την Ασία και έφτασαν στη Γαλλία μέσω Βελγίου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.