ΣΟΚ στην Λαμία: Νεκρός 20χρονος από καραμπίνα!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Τραγική εξέλιξη για έναν 20χρονο νεαρό, νωρίτερα το μεσημέρι, στο χωριό Θερμοπύλες στη Λαμία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 20χρονος ο οποίος είναι από τη Δαμάστα Λαμίας, ήταν στο σπίτι της γιαγιάς του στις Θερμοπύλες και βρέθηκε νεκρό, πυροβολημένο σχεδόν εξ΄ επαφής, στο στήθος με καραμπίνα.

Στο σπίτι ήταν η γιαγιά και ο θείος του, αλλά τη στιγμή που έγινε το κακό και οι δυο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκτός σπιτιού.

Ο νεαρός κατέβηκε στο χωριό με λεωφορείο και χωρίς να τον αντιληφθεί κανένας πήγε στο σπίτι και ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο.

Η γιαγιά του είπε στους αστυνομικούς ότι γύρω στις 12.30 άκουσε πυροβολισμό χωρίς όμως να δώσει σημασία, ενώ λίγη ώρα έφτασε στο σημείο και ο θείος που πήγε να δει τι είχε γίνει. Εκεί βρήκε σε μια λίμνη αίματος τον ανηψιό του και προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες ήταν όμως αργά.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν σπεύσει στο σημείο και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα, αν πρόκειται για ατύχημα ή κάτι άλλο.

Στο σημείο κλήθηκε από την αστυνομία και ιατροδικαστής για να αποσαφηνίσει τι ακριβώς συνέβη. Πρόκειται για ένα παιδί που σπούδαζε στην Πάτρα και είχε έρθει για τις ημέρες των γιορτών στους δικούς του και πήγε να δει τη γιαγιά και το θείο του στις Θερμοπύλες.

Η είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *