Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κατάστημα ερωτικών ειδών επί της Ιεράς Οδού, στο Γκάζι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη προκλήθηκε στις 03.20 στο sex shop με την επωνυμία Vibrations επί της Ιεράς Οδού 21.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο κατάστημα, ενώ για αρκετή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Ιεράς Οδού, από το ύψος της Πειραιώς μέχρι την Κωνσταντινουπόλεως. Πλέον η κυκλοφορία στην περιοχή έχει ομαλοποιηθεί και διεξάγεται κανονικά.
Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγουν έρευνες για την υπόθεση και τον εντοπισμό των δραστών. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μιλώντας στο zougla.gr, δήλωσε πως δεν έχει προσωπικές διαφορές και ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. «Δεν είχα δεχθεί ούτε απειλές, ούτε εκβιασμούς από κανέναν. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο κάποιος να θέλει να μου κάνει κάτι τέτοιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.